söndag 14 februari 2010

Kulturell dag

Hmmm, man blir visst kräsen av att blogga. Jag har tillbringat hela eftermiddagen på biblioteket utan att hitta något att låna! Nu tittade jag i o f s bara på ljudböcker, men jag måste säga att utbudet är väldigt magert. Bland MP3 skivorna trängdes Janouch och Guillou och inte mycket mer. Bland de vanliga CD-skivorna fanns också mängder av topplistelitteratur, en del klassiker jag läst och inte mycket mer. Jag önskar att många fler titlar även gavs ut som ljudböcker, men jag kan förstå att det är en dyr investering för de små förlagen.

Vänta nu, vi lånade faktiskt något! En bok om Händiga Hanna och en bok om Plupp. Det ska bli spännande att se vad dottern tycker om Plupp, kanske är den helt förlegad.

Men även om bokutbudet saknade en del var eftermiddagen fin. Gott fika och lek på museet och därefter en tur till biblioteket. Bra att vi fyllt på med lite kultur för nu blir det snart mer sport :-)

4 kommentarer:

 1. Och sport ser vi fram emot!!! :)

  Om vårt bibliotek hade haft söndagsöppet hade jag nog varit där på besök oftare...
  Plupp var länge sedan. ;)

  SvaraRadera
 2. Mp3 böcker finns ju sällan på skiva om man säger så. Jag söker hela tiden efter nya att lyssna på när jag tränar men de finns ju bara att ladda ner och det kosta ju massor. Ibland finns det några på Tradera. Vet inte varför, om det inte ges ut MP3 skivor överhudutaget? Och bibblan har ju inga alls???? vad jag vet .....

  SvaraRadera
 3. Jag tror vi kan lösa ditt magra utbud av ljudböcker. Hänh med på vårt lilla dela-med-sig-av-ljudböcker-projekt. Kan bli toppen! Kolla in: http://tinyurl.com/y9nbjqs

  SvaraRadera
 4. Hejsan läste ditt inlägg och tänkte jag skulle tipsa om vår webbplats www.muntligt.se som säljer nedladdningsbara ljudböcker.

  Inga CD-skivor, bara färdiga Mp3:or eller AAC format.

  Passar på nu när det är bokrea (ljudboksrea).

  Ha en trevlig helg.

  SvaraRadera