onsdag 23 september 2009

Vinst -- igen!

Jag brukar aldrig vinna någonting! Men idag fick jag besked att jag vunnit ytterligare en biljett till Bokmässan, denna gång i en utlottning av Norstedts förlagsgrupp. Jag kommer att kunna gå på mässa fredag, lördag OCH söndag.

Idag har jag möten hela dagen, men i eftermiddag ska jag gå igenom de olika montrarna på mässan. Jag kan föreställa mig att det krävs en hel del planering för att man inte ska råka missa godbitarna.

Ska ni till mässan? När?

3 kommentarer:

 1. Gratulerar! Jag ska på mässan under lördagen. Åker tur och retur från Linköping så det blir en heldag. :) Ska bli spännande, min första gång på bokmässan och jag har ingen aning om vad som kommer finnas, vad jag kommer göra eller så. Men som litteraturintresserad borde man ge mässan en chans i alla fall. :)

  SvaraRadera
 2. Oj vad roligt att jag hittat dig här! Som simtok hittade jag givetvis hit via din simsida och som boktok är jag naturligtvis fast bland alla dessa underbara bokbloggar.

  Bokmässan är ett måste men det blir bara en dag i år och det blir på söndagen. Hade planerat in två dagar men det ville sig inte riktigt.

  Jättefint rum till lilla dottern. :)

  Kram
  - Jenny M (myrkotten) ;)

  SvaraRadera
 3. Jag ska kika efter dig på lördagen Martin.

  Myrkotten!!! Så kul att "se" dig igen!

  SvaraRadera