torsdag 4 februari 2021

Bokrean 2021


Hmmmmm, undrar vad som hänt med min inställning till nya böcker? Har precis läst igenom en lista över all skönlitteratur på Bokrean och kommit fram till att jag kanske inte behöver köpa några böcker!? De jag har i bokhyllan lockar mer! Nåja, vi får väl se hur det blir om jag kollar några ggr till ...

6 kommentarer:

 1. Jag kommer nog att köpa Folk med ångest av Fredrik Backman och de två avslutande delarna av Jan Guillous romansvit Det stora århundradet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guillous har jag lyssnat på, men äger inte.

   Radera
 2. har redan läst "alla", lånar mycket på biblioteket, maken kommer att köpa Guillous bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hade läst många också. Köper helst klassiker, men undviker att köpa om jag är tveksam till textstorlek och annat som avgör läsbarhet.

   Radera
  2. Ja visst är textstorleken viktig! Därför har jag lite svårt för pocketböcker.

   Radera