torsdag 21 december 2017

Gallsten, Netflix och Grace


Jag har haft en ny pärs med mina gallstenar, därav tystnaden den senaste veckan. Nu är jag åter på benen, men har svårt att fokusera och är sliten. Jag läser en massa bra böcker, t ex Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren och Som ett träd i skogen av Vibeke Olsson (den senaste boken om Bricken), men har inte ork att skriva ngt just nu. Det kommer dock inlägg om böckerna senare.

Eftersom jag behöver förströelse har jag för första gången skaffat Netflix och där finns ju hur mkt som helst att titta på! Igår tittade jag på hela serien Alias Grace som baseras på romanen med samma titel av Margaret Atwood. Oj, så bra den var! Boken finns med på min Bästalista och TV-serien var också oerhört bra. Idag ska jag dammsuga lite, griljera skinkan och titta på en massa avsnitt av The Crown. Julen kommer att bli fettsnål, men skinka måste vi ändå ha.

Ge mig gärna era bästa Netflix-tips, det kommer nog att bli en del tittat under en lång julledighet. Jag gillar historiska serier och en del drama.

8 kommentarer:

 1. Tjänarinnans berättelse har du säkert redan sett? Jag har det senaste sett Broadchurch som jag gillade och så ser vi Elementary (som finns många avsnitt om man börjar från början) och är en variant på Sherlock Holmes. Stranger Things förstås också. Ni har mycket bra att välja på! Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Några serier som jag gillar är Lucifer, Elementary, Sherlock, The Blacklist, Punisher, Arrow och Scorpion.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elementary ska jag kolla lite extra på eftersom flera av er tipsar om den.

   Radera
 3. House of Cards var en otroligt spännande serie som kostade mig mycken nattsömn. god fortsättning på julen och krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har så svårt för Kevin Spacey, men ska försöka bortse från honom.

   Radera