onsdag 4 juni 2014

Vårtrötthet och Hogwarts

Det var ju inte alls planerat att det skulle bli någon bloggpaus, men ibland blir det som det blir. Det har varit en hektisk vår som kulminerade med en vecka i London förra veckan. Det mest litterära som hände där var ett besök på Warner Bros Harry Potter-studio, ett måste för alla Potter-fans.

 
Jag hoppas kunna skaka av mig lite vårtrötthet till helgen, har läst en hel del riktigt bra böcker jag ska försöka skriva om.

4 kommentarer:

 1. Så där blir det ibland. Måste varit roligt att besöka Harry Potter studio.

  SvaraRadera
 2. Det stället ska jag skicka min familj till, de älskar Harrt Potter. Jag har varken läst eller sett, men jag kanske blir sugen på det om jag följer med dem...

  SvaraRadera
 3. Ja, Potter-studion var faktiskt helt fantastisk!

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt, den skulle jag också vilja besöka någon gång! Just nu är pågår förresten förresten en stor, världsturnerande Harry Potter-utställning i Norrköping också. Funderar på att eventuellt besöka den i sommar.

  SvaraRadera