söndag 29 juni 2014

Farväl mina hyllor

Nu har vi påbörjat införskaffandet av nya möbler. Och då åker även mina fina, gamla bokhyllor ut. De har alla en egen historia och de kommer att bli saknade. Den stora hyllan sparade jag pengar till länge och när jag skulle köpa den tillverkades den inte längre. Men på lagret i Spanien hade de lite stående som de körde hem till mig. Den höga hyllan är från 1880-talet, den var avlutad och mycket skev innan vi fixade till den. Glaset är original. Lilla hyllan köpte vi i en liten antikaffär eftersom den matchade min mormors matrumsmöbel perfekt. Men som sagt, nu ska de ut. Och massor av billysar ska in. De är i o f s inte lika unika, men det får plats böcker i dem ;-)

9 kommentarer:

 1. Vi har oxå slängt ut fina bokhyllor till förmån för praktiska...

  SvaraRadera
 2. Underbara hyllor! Maken fick nytt, jag behöll det gamla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. P.S.
   du skulle köpt billysar förra månaden, hemifrån flyttande sonen köpte för halva priset, för de har ändrat lite i de nya hyllorna.

   Radera
  2. Jag vet, men jag ville ha de nya ifall jag ska komplettera senare.

   Radera
 3. Billy är toppen för böcker. Får plats enorma mängder pocketböcker. Särskilt om en köper extrahyllor.

  SvaraRadera
 4. Sammanlagt blir det 9 billysar (4 breda + 5 smala). Hoppas att det ska bli lite plats över för nya böcker.

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra hyllor, jag blir väldigt avundsjuk!

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket! Snart ska jag visa hur det blir med billysar i stället.

  SvaraRadera