tisdag 20 maj 2014

Grattis bloggen och en utlottning

Bloggen fyller 6 år och det ska minsann firas. (Vi kan väl tala tyst om att det aldrig blev något 5-årsfirande.) Stort grattis alltså till min kära lilla blogg som nu börjar bli skolmogen. För att fira lottar jag ut tre paket, fina paket som förlagen bidragit med. Först ut är Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson, fådd av Brombergs. Jag har inte recenserat den, men jag har läst och blivit berörd. En av författarens allra bästa. Från Sekwa kommer Sal 2 av Julie Bonnie, en bok som alla kvinnor bör läsa. Dock inte när de är gravida. Upprörande, berörande och oerhört sann. Stoner av John Williams, fådd av NoK, kommer det en recension på mycket snart. Jag älskade den. Böckerna lottas ut styckvis så det blir tre vinnare.


Men inte trodde ni väl att det skulle bli så lätt? Nej lite frågesport får det allt lov att bli, den här gången av den mest egocentriska karaktär. Här kommer nämligen några frågor om undertecknad. (Om det nu är så att ni inte känner mig så väl kan ni hitta alla svar under Etiketten Bloggsnack.)

Vilket dataspel älskar Lyran?
Viket hockeylag håller Lyran på? (Svara för i jösse namn inte Skellefteå ... och inga Stockholmslag)
Vad jobbar Lyran med när hon inte är Lyran?
Vilken fest önskar Lyran att hon blev bjuden på?

Maila nu svaren på frågorna till lyran18@gmail.com före midnatt på lördag så drar jag vinnarna på söndag. Berätta dessutom vilken eller vilka böcker ni helst vill vinna. Om ni vill ha en extra lott kan ni dessutom blogga lite om utlottningen. Men man måste naturligtvis inte ha någon blogg för att få delta.

Lycka till!

8 kommentarer:

 1. Grattis finaste bloggen! En av de första bokbloggar jag läste!

  SvaraRadera
 2. Grattis till din inspirerande bokblogg på 6-årsdagen!
  Jag mailar svar.

  SvaraRadera
 3. Grattis till dig och bloggen! Jag följer med stor behållning!

  SvaraRadera
 4. Nej men, vi har ju nästan samma bloggfödelsedag då, Bokbabbel fyller nio år i dag :)

  SvaraRadera
 5. Grattis till bloggen, Lyran och oss som fått läsa i 6 år!

  SvaraRadera
 6. Mailat svar idag och ochså skrivit om dig på min blogg.

  SvaraRadera
 7. En av mina första bloggkompisar också och fina böcker till utlottning. Kikar dock på mina bokhögar och tänker att det är bra att någon annan vinner böcker. Tänk om jag hade kunnat stanna på en blogg, då hade den varit drygt 6 år nu. :)

  SvaraRadera