måndag 14 januari 2013

Vårläsning 14

Bonnier Carlsen ger ut favoriter för många åldrar i vår. Pija Lindenbaums småbarnsböcker borde alla småttingar få ta del av, nyblivna läsare kanske vågar sig på att läsa om Nelly Rapps möten med moster och vampyrer, medan bokslukaren (och jag) ser fram emot debutanten Janina Kasteviks Slottet av is.

 

5 kommentarer:

 1. Slottet av is ser jag också fram emot! Och så roligt att det kommer en efterföljare till Manne-boken. Men undrar om Manne är med i denna eller bara "jag". :)

  SvaraRadera
 2. Lindenbaums Manne-bok är så fin. Det är som om dottern känner igen känslorna hos berättarjaget. Hon skakar alltid bekymrat på huvudet och säger nej när jag läser "Jag gillar inte den där killen". Kanske den första bok som hon verkligen, verkligen FÖRSTÅR. Ser fram emot uppföljaren!

  SvaraRadera
 3. Lindenbaum är ju helt enkelt fantastisk!

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad kul att du är nyfiken på min bok! Många hälsningar Janina

  SvaraRadera