lördag 12 januari 2013

Vårläsning 12

Brombergs ger ut de fantastiska Nobelklassikerna, men även en del annat som jag gillar. I vår är jag mest sugen på att läsa den nya romanen av Yann Martel, han som skrivit den underbara Berättelsen om Pi som nyligen filmatiserats. (Har någon sett den? Hur är den?) Martels nya bok Beatrice och Vergilius (och eftersom jag läser litteraturvetenskap vet jag nu vilka de var!) verkar fascinerande!

6 kommentarer:

  1. Eg har ikkje lese Historien om Piendå, men i og med at ho er kinoaktuell har eg tenkt å gjere både det og få sett filmen.

    SvaraRadera
  2. Jag har sett Berättelsen om Pi i 3D. En fantastisk upplevelse, inte minst visuellt. Färgerna skimrar och 3D-effekterna tillför verkligen berättelsen något. En mycket fin film på alla plan. Rekommenderas absolut och jag tror att bio är ett måste för att verkligen uppleva den på bästa sätt.

    SvaraRadera
  3. Har läst Beatrice och Vergilius - den var udda men bra.

    SvaraRadera