lördag 20 oktober 2012

Tentaskrivning och Spökfest

Nu har vi fått tentafrågorna på litt kursen, jag tror att jag kommer att skriva om jagframställningarna i Myggor och tigrar och En dramatikers dagbok. Det är ju t ex intressant att reflektera kring var litteraturen börjar och slutar när det gäller de här böckerna. Redan innan böckerna släppts kom det ut förhandsinformation om att skandalösa saker skulle avslöjas och efter släppet involverades många människor i tyckandet. Nåja, jag ska inte skriva mer här utan i min tenta.

Idag ska dottern ha ett pyjamasspökparty för några av sina vänner. Skelettet Benjamin sitter nu med en Färjestadkeps på kraniet och väntar på att skrämmas lite. Dags att förbereda med lite spindlar och annat kul.

2 kommentarer:

  1. Jag skulle också bli skrämd av en Färjestadskeps!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt det lät med pyjamasspökfest :)

    SvaraRadera