fredag 19 oktober 2012

Läsutmaning Kina

Hur går det för er med Kina-läsningen? Jag har hittills läst Vitlöksballaderna som jag tyckte mer om än jag väntat mig. Men mer har jag inte hunnit, en månad är ju faktiskt alldeles för kort tid. Därför tänkte jag förlänga läsutmaningen så att jag/vi (om ni vill) kan läsa kinesiskt året ut.

3 kommentarer:

  1. Flott utfordring! Satser på å delta, skal iallfall starte og se hvor mye jeg rekker innen året er omme : )

    SvaraRadera
  2. Ja men det låter ju perfekt! Jag började storstilat med Det röda fältet men gav upp eftersom den innehöll så mycket detaljerat våld. Och nu har jag ingen kinesisk bok hemma så jag hade (skamset) tänkt dra mig ur. Men nu slipper jag det...:-)

    SvaraRadera
  3. Gästbloggarn har läst två titlar och jag nada. Bra med längre tid!

    SvaraRadera