lördag 25 augusti 2012

Fiktiva födelsedagar

Både den Fiktiva och hennes blogg fyller år. Självklart vill jag vara med och försöka vinna ett paket. Här kommer mina svar på de fiktiva frågorna:

Vilken var din bästa bok i sommar? Jag blev ju helt överväldigad av Jellicoe Road tidigare i somras och den har fortfarande inte lämnat mig.
Vad ser du fram emot att läsa i höst? Jag ser fram emot att läsa den nya översättningen av Madame Bovary. Och nej, jag har inte läst den gamla...
Har du planerat något läsprojekt i höst? Räknas det som ett projekt att man tänker gå en grundkurs i litt vet? Det ska jag i vilket fall göra.
Finns det någon av dig ännu oläst författare som du skulle vilja stifta bekantskap med i höst? Jag skulle gärna vilja läsa Elsa Morantes Historien, men det får nog vänta tills jullovet.
Vilken bok skulle du vilja tipsa alla om att läsa i höstrusket (/höstsolen)? Vilken, vilken, vilken? Det finns ju så många... Jag har ju redan nämnt Jellicoe Road så den kanske jag inte behöver tipsa om igen. Agaat tycker jag att alla borde läsa, den är makalös.

6 kommentarer:

 1. Jellicoe Road är en av mina bästa också, och jag när en liten förhoppning om att äntligen läsa Agaat senare i höst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Agaat tycker jag ju att du ska klämma in ;-)

   Radera
 2. Historien försökte jag mig på i våras, men gav upp. Tyckte faktiskt att den var urusel. Hoppas du får mer utbyte av den än jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj det lät inte lockande, då ska jag se till att läsa den när jag har gott om tid och inte är trött.

   Radera
 3. har inte läst något som du nämner här men Jellicoe Road är jag allt nyfiken på.

  SvaraRadera