tisdag 7 februari 2012

Topplistan 2012 - Januariböckerna


Även i år kör jag en melodifestivalmodell för att skapa en riktigt bra topplista. Varje månad utväljs en bok till finalen och en eller två får ytterligare en möjlighet att slå sig in på den slutliga listan via deltagande i andra chansen. Det fungerade ju bra i fjol, så det borde gå bra även i år.

Till final
Quinnan och Dr Dreuf - Mare Kandre (januari)

Till andra chansen
Strändernas svall - Eyvind Johnson (januari)

5 kommentarer:

 1. En väldigt bra idé, så mycket lättare det blir att välja ut topparna sedan. Ska göra något liknande på min papperslista, för det är ju som det är med det där, vad heter det nu igen ... jo, minnet! ;)

  SvaraRadera
 2. Angelica Fredriksson7 februari 2012 kl. 10:50

  Hejsan!
  Jag läser kursen Förlagskunskap på Stockholms universitet, jag håller på med ett projektarbete just nu och jag har mailat dig lite frågor som jag skulle bli tacksam över om du kunde svara på så snabbt som möjligt. Om du inte vill eller inte har tid att svara på dem får du gärna höra av dig så jag vet om jag måste hitta någon annan.

  MVH
  Angelica Fredriksson

  SvaraRadera
 3. Mmm det är ju det där med minnet, Bokmoster.

  Jag svarar gärna Angelica, men jag hinner inte förrän till helgen.

  SvaraRadera
 4. Ah! tokbra idé ju! Snor den rakt av, minsann! :)

  SvaraRadera