onsdag 12 oktober 2011

Ellen Elg, första boken

Började lyssna på 80 grader från Varmvattnet, en författaruppläsning av Karin Alfredsson, utgiven a A Nice Noise, på tåget i morse. Först tyckte jag att uppläsningen höll ett alltför högt tempo, men mycket snart vande jag mig. Handlingen hittills är fängslande, otäck och realistisk utan att vara spekulativ. Det här kan nog vara en typ av deckare som passar mig.

3 kommentarer:

  1. Skönt att se att jag inte är den enda som inte läst böckerna om Ellen Elg. Har bara läst denna första och jag gillade det jag läste. Det känns inte riktigt som deckare-deckare...

    SvaraRadera
  2. Först var jag rätt skeptisk till Ellen Elg-serien men ju mer jag läser desto mer gillar jag dem. Det är skönt att någon i spänningskategorin har ett så tydligt och viktigt syfte med sina böcker, men att det ändå är just spännande.

    SvaraRadera