torsdag 19 maj 2011

Stora Bokbytardagen

Stora Bokbytardagen i Karlstad var en besvikelse. Ingenting var arrangerat, vi var 4-5 personer med böcker och två journalister. Nästa år får jag se till att samla ett gäng och försöka skapa uppmärksamhet kring dagen.

Jag fick i alla fall bytt bort allt som jag hade planerat och med mig hem hade jag bara en liten kinesiskt kokbok. På jobbet blev någon som fick ta alla böcker jag bytt till mig glad.

Hur har bytena varit i andra delar av Sverige?

2 kommentarer:

  1. Jag läste precis om stora (som inte blev så stor) bokbytardagen här i Karlstad och lyckades googla mig fram till din blogg. Jag hade JÄTTEgärna kommit och varit en del av den här dagen, om jag bara hade vetat om den. Hur har ni marknadsfört arrangemanget? Jag har inte hört någonting om en bokbytardag.

    SvaraRadera
  2. Problemet är att det inte finns några ni. Jag har aldrig varit annat än en vanlig bokbytare. Tyvärr tycks det inte finnas någon som arrangerar det hela, hoppas på ändring tills nästa år.

    SvaraRadera