onsdag 25 maj 2011

Rösta på din favvoblogg

Egentligen skulle jag ju inte ens behöva skriva det här inlägget Bokbabbel har redan gjort det och en mycket intressant diskussion följde på hennes inlägg. Men man har ju en egen blogg för att få säga sin mening...

Idag stod det alltså klart vilka bloggar som är tänkbara vinnare av Forma Books Blog Award. 110 bokbloggar var nominerade, av dessa valde en jury ut tre. De tre finfina bloggarna är Bokhora, En bokcirkel för alla och Kafka på jobbet. Jättestort grattis! Röstar gör ni här fram till 25/6, vinnaren presenterar den 1/9.

Och nu kommer den gnälliga biten. Det känns rätt trist att "bara" stockholmsbaserade bloggar valts ut, kan verkligen inte internet överbrygga den geografiska skillnaden ännu? Det var väl själva bloggandet som skulle premieras, inte minglandet? Det finns fina bloggar t ex i Göteborg, Gävle och Eskilstuna. Men värre tycker jag att storleksskillnaden är, det är ju inte särskilt svårt att gissa vilka som har respektive inte har någon större chans att vinna.

Nåväl, jag har röstat och jag hoppas att Karin får en fet check plus en massa kredd för allt jobb hon gör både på bloggen och för bokbloggosfären :-)

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig, trodde inte de stora ens skulle vara med i beräkningarna för en sån här grej. Men men, jag får, precis som du, hoppas på enbokcirkelföralla.se eftersom jag skriver där emellanåt :)

    SvaraRadera
  2. Håller med om att det finns många bra bloggar utanför sthlm. Nu hejar jag på Karin, men är ju partisk förstås...

    SvaraRadera