tisdag 3 maj 2011

Chockerande läsning!

Har precis börjat läsa Jag tror jag älskar dig av Allison Pearson och befinner mig i ett tillstånd av chock. Nog för att man som författare har rätt att ta sig konstnärliga friheter, men detta tar ändå priset. Författaren har hittat på en historia om att det inte är David Cassidy själv som skriver brev till sina fans, utan en kille som heter Bill! Hårresande tycker jag som hade en dösnygg plansch av David i mitt rum. Och jätteroligt att följa tonårstjejerna som gillar David, samtidigt som de försöker hantera livets krav.3 kommentarer:

 1. Hahaha nu kommer ju jag bara tänka på dig när jag fortsätter läsa den!

  SvaraRadera
 2. Det är jobbigt för dig att bilden av din idol krackelerar...Någon gång är det dags att se och acceptera sanningen vet du...
  Men ärligt, David Cassidy, var han så snygg egentligen ;-)

  SvaraRadera
 3. Fniss @ Böcker x 3

  Men Anna har du blivit bindgalen,ser du inte hur gullig han är!!!

  SvaraRadera