tisdag 5 april 2011

Kärlek i mängder

Den senaste tiden har jag fått sådan lust att läsa om kärlek. Det började med att jag läste den underbara romanen Kärlekens historia av Nicole Krauss, en berättelse som gav mersmak. Häromdagen klickade jag hem En gränslös kärlekshistoria av Aino Trosell, men än känner jag mig inte riktigt "mätt". (Ja, det är faktiskt så att jag håller på med ett viktminskningsprojekt och i stället för kalorifyllda godsaker inmundigar jag böcker). Vad tror ni om Kärleksroman av Carina Burman? Samtida är egentligen inte min favoritepok, men jag har läst många positiva kommentarer om författaren.

4 kommentarer:

 1. En bok som innehåller en riktig kärlekshistoria är Salomonsson, Anita: Lika som kärlek

  Det var länge sen jag läste nånting sådant. Tyvärr höll inte boken riktigt hela vägen, men helt klar läsvärd tyckte jag ändå.....

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset, Violen, ska kolla efter den på bibblan.

  SvaraRadera
 3. Jag läste bara för ett par dagar sen ut Den tionde sånggudinnan av Carina Burman och jag måste säga att jag är helt tagen av hennes förmåga att skriva. Jag blev genast jättesugen på att läsa så mycket som möjligt av henne, bara för att få mer av det där fantastiska språket! Så om jag var du skulle jag definitivt våga språnget med Kärleksroman, trots att den är samtida.

  SvaraRadera
 4. Då slår jag till på en Burman :-)

  SvaraRadera