tisdag 6 juli 2010

Semesterläsning

Nog för att jag har sex veckors semester, men det kanske ändå är lite orealistiskt att tro att jag ska hinna läsa alla de här böckerna. Anna Karenina läser jag just nu, den är mycket bra, men kommer att ta tid. Madame Bovary kanske måste vänta tills hösten. Jag skulle tro att detta öde också kommer att drabba Systrarna von Palen, men Droppar i folkhavet ska väl hinnas med i augusti. Bland Afrika-böckerna är det svårt att sålla bort någon, jag vill läsa en del afrikanskt inför Bokmässan. Dessutom kan Nuruddin Farah, Assia Djebar eller Maryse Condé få årets Nobelpris så de vill jag absolut läsa innan oktober. Bland dystopierna vill jag i alla fall hinna läsa klassikerna 1984 och Du sköna nya värld, de andra kanske får värma hyllan ett tag till. Hur går det med era projekt?

3 kommentarer:

 1. Med tanke på att jag nu helt plötsligt jobbar heltid i en annan stad, med två timmars pendling per dag (i bil, som jag kör - ingen läsning alltså... fast jag kan ändå inte läsa på bussar eller i bilar så det spelar ingen större roll) så är det tveksamt om jag kommer hinna läsa särskilt mycket alls i sommar.

  Jag är nöjd om jag lyckas läsa nåt av det jag redan släpat hem från biblioteket.

  SvaraRadera
 2. Jamenvisst,,, Anna Karenina blev kvar i stan, den tänkte jag ju läsa om i sommar, men än hinner jag.

  SvaraRadera
 3. Ljudböcker kan bli din räddning, Martina!

  Ja, glöm inte Anna, Eva :-)

  SvaraRadera