onsdag 14 juli 2010

Kulla-Gulla

En helt ny (oläst) serie om Kulla-Gulla har jag kommit över på Tradera. Det var en mormor, vars barnbarn hellre läste om vampyrer, som sålde den. Hoppas dottern kommer att vilja läsa om Kulla-Gulla när hon är i passande ålder, kanske vampyrer då blivit omoderna...

6 kommentarer:

 1. Vilket fynd! Och precis rätt färg på den blå klänningen.

  SvaraRadera
 2. Lyckans dig! jag läste alla böcker när jag mellanstadiet. Då lånade jag trasiga, sönderlästa böcker på biblioteket.

  SvaraRadera
 3. jag har köpt några på loppis, läste dom inte som barn

  SvaraRadera
 4. Åh vilket fynd. Jag älskade Kulla-Gulla som barn. För mig som har en dialekt som modersmål så var det något alldeles extra att det fick finnas med i böcker!

  SvaraRadera
 5. Vilket kap! Jag har böckerna från den första utgåvan och det är färre har jag för mig. sista boken har en bild på Kulla Gulla i sin myrtenkrona, åh så vakcer jag tyckte hon var. Jag har läst böckerna många gånger men det är mer än 40 år sen nu...

  violen

  SvaraRadera
 6. Go vampires!
  (men ärligt talat förstår jag inte hypen. Den är ju ännu större, global, än när Anne Rice kom med sin underbara vampyrkrönika)

  SvaraRadera