tisdag 20 juli 2010

100 000

Hip, hip hurra för bloggen som idag haft 100 000 besök. För att vara en relativt liten blogg, om ett ämne som tyvärr inte intresserar alla, tycker jag att det är ett hedervärt antal besök. Jag undrar hur många faktiska besökare som döljer sig bakom denna siffra.

Annars är det väl lite si och så med regelbundenheten i bloggandet. Jag är hemma av och till och ägnar mig som sagt åt en massa annat än bloggande. Idag har jag lyssnat klart på trilogin om härskarringen och det känns vemodigt att ta avsked från Frodo och gänget. Jag var dock på biblioteket igår och lånade hem lite nytt att lyssna på. Älskaren av Duras, Dr Jekyll och Mr Hyde av Stevenson, Den femte sanningen av Lessing, Yacoubians hus av Al-Aswany, Mörkt vatten av Oates och Den hemliga trädgården av Hodgson Burnett.

På läsfronten är det annars lite stiltje, jag har läst 200 sidor i den fantastiska Anna Karenina och ser fram emot att läsa mer när det blir regniga dagar.

18 kommentarer:

 1. Man får gratulera! Och ...Den hemliga trädgården...kommer ihåg den som magisk

  SvaraRadera
 2. Grattis! Men det här är väl ingen liten blogg (på bokbloggsnivå), snarare tvärtom väl?

  SvaraRadera
 3. Tackar :-)

  Kanske är det mest så att jag uppfattar min kompetens inom området som liten, Bokbabbel. Besöksmässigt är nog bloggen relativt stor, fast jag inte riktigt uppfattar det så.

  SvaraRadera
 4. Grattis till 100 000! Så det går det när man är trevlig!

  SvaraRadera
 5. Stort Grattis! Besökarna kommer till dig för att du skriver så bra om litteratur! Det är grymt jobbat!

  SvaraRadera
 6. Stort Grattis! Besökarna kommer till dig för att du skriver så bra om litteratur! Det är grymt jobbat!

  SvaraRadera
 7. Grattis till en av mina favoritbloggar!
  Tänk så många bra böcker jag läst tack vare dig!
  Så en hel del av besöken står jag nog för.....:-)

  SvaraRadera
 8. Stort stort grattis till en framgångsrik och välbesökt blogg!

  SvaraRadera
 9. Grattis till den braiga bloggen. Och jag instämmer med andra. Inte är den liten i bokbloggsvärlden, heller =)

  SvaraRadera
 10. Wow! Ja, men supergrattis!

  Nu har jag hunnit ikapp på jordenruntresan! Det är också något att hurra för.
  Jag läste Boktjuven och vilken bok!
  Här har jag skrivit lite om den:
  http://mikaelastigsdotter.blogspot.com/2010/07/boktujuven-av-markus-zusak.html

  SvaraRadera
 11. Gratulerar! :) Jag gillar att det är lite nya tag i den här bloggen - gillar tematrion x-tra mycket :) Kul idéer :)

  SvaraRadera