torsdag 1 juli 2010

Vinst - i år igen!


Hurra, jag har vunnit en biljett till bokmässan i år igen! I fjol vann jag faktiskt hela tre, i år kanske jag får lov att köpa biljett för någon dag. Jag skulle helst vilja gå fredag, lördag och söndag. Hoppas nu att vi får möjlighet att hyra det mysiga lilla huset vi hyrde i fjol. Åh, jag börjar redan längta, vilka av er ska dit? Vi ordnar väl med lite bokbloggsmingel och kanske en middag någon kväll?

8 kommentarer:

 1. det hoppas jag verkligen! jag har visserligen ännu inte bokat flygbiljetter dit, men det är nära nära!

  SvaraRadera
 2. ähum, grattis skulle jag ju också skriva! :D

  SvaraRadera
 3. Grattis!!
  kan man vinna biljeter hur då??
  Jag vill värkligen ditt men det är så långt för mig...
  Men nått år sak jag fara=D

  SvaraRadera
 4. Jag vill och hoppas men vi får se om min ekonomi hinner återhämta sig och om jag hittar någonstans att bo.

  SvaraRadera
 5. Grattis, vilken tur du har! Vet att jag är där torsdag, för då ska jag lyssna på några lärarseminarier. Hade tänkt gå någon mer dag. Söndag brukar vara lite avslaget tycket jag, så det blir troligen lördag.

  SvaraRadera
 6. Tackar, hoppas jag får möjlighet att träffa er :-) Man kunde vinna via Facebook, Adelina.

  SvaraRadera
 7. Jag skall dit, oklart vilken dag bara..

  SvaraRadera
 8. Jag ska dit på torsdagen, sover doock inte över. Har hört ryktas om att de ska göra en bokbloggarhörna. Jag hoppas på det, så att vi kan ses där =)

  SvaraRadera