måndag 26 juli 2010

Bloggtorka och bokfynd

Det är lite glesare än vanligt mellan inläggen och jag tycks ha glömt bort att skriva ihop någon Tematrio. Det får vara lite si och så de närmaste veckorna, jag har mycket att göra både med roliga äventyr och tråkig städning/renovering.

Under tiden lyssnar jag på en del böcker och läser Anna Karenina. Jag har nyligen lyssnat på Dr Jekyll & Mr Hyde som var otroligt intressant med alla tankar kring det goda och det onda i människan. Därefter lyssnade jag på Mörkt vatten av J C Oates, en oerhört obehaglig, skrämmande bra skildring av en fatal olycka. Nu har jag kommit halvvägs in i Älskaren, men den är inte riktigt i min smak. Kanske borde jag läst den med ögonen i stället.

Idag gjorde jag ett riktigt bokfynd på Akademibokhandeln, Hon älskade av Henschen för 39 kr! Som hittat. Annars shoppas här mest leksaker till trädgården, t ex pool och studsmatta. Inte är det snyggt inte, men kul :-)

6 kommentarer:

 1. Tyvärr verkar sommaren vara en sån period när allt blir lite sisådär och halvfärdigt. Men snart är det ju höst igen så...

  SvaraRadera
 2. Åh, det där med pool och hoppmatta känner jag igen. Vi har ingetdera, just för att det är så fult, men den där hoppmattan skulle vara bra egentligen. Tänk vad mycket lästid man kan få om ungen hoppar i stället för att leka med mig?!

  Städa och renovera låter dödstråkigt. Det gör jag också. Eller typ städar och tänker att "vi borde renovera". Det är ungefär samma sak i den här familjen där det tar lång tid att komma till skott! Hoppas det blir både rent och nytt och snyggt när allt är klart!

  SvaraRadera
 3. Pool och hoppmatta är nog standardutrustning numera, tror jag. (fast jag håller med Vixxtoria- inte är det så vackert...). Städar gör även jag... röjer och röjer och tänker "f-n så mycket mög (skånska för skräp) man samlar på sig...." Det blir roligt sedan när du kan njuta av allt det nya!

  SvaraRadera
 4. Studsmatta är världens bästa barnvakt! Man behöver hålla ett öga och ibland två på ungarna i den, men rätt mycket läst blir det ändå. Och hoppat ibland faktiskt...

  Hoppas att du har det bra trots allt!

  SvaraRadera
 5. Jag har det faktiskt alldeles fantastiskt bra! Har nu haft besök av en gammal kursare och diskuterat livets väsentligheter.

  SvaraRadera
 6. Vilket lustigt litet sammanträffande...
  Jag har också nyligen läst Dr Jekyyll & Mr Hyde och håller nu på med Anna Karenina. =)

  SvaraRadera