söndag 25 juli 2010

I write like...

Jag hittade den här roliga quizen hos La Bibliofille och var tvungen att testa. Jag har skrivit/översatt flera korta texter med nedslående resultat (värst var väl Dan Brown). Det är bara att inse att jag inte kan skriva som någon av de författare jag beundrar, särskilt inte på engelska :-) David Foster Wallace blev jag dock lite nyfiken på.


I Write Like by Mémoires, Mac journal software. Analyze your writing!


4 kommentarer:

 1. Jag vet inte om det är mer upplyftande att få veta att man skriver som James Joyce, när en otäck misstanke om att detta beror på att ordet Dublin fanns med i texten ligger och sjuder i bakhuvudet...

  SvaraRadera
 2. Dags att läsa Borta med vinden för tydligen skriver jag som Margaret Mitchell.

  SvaraRadera
 3. Haha. Jag är också James Joyce, men jag nämnde inte Dublin en enda gång. Däremot använde jag ett par semikolon, vilket kanske inverkade :-)

  SvaraRadera
 4. Ska testa både att ha lite städer och lite mer skiljetecken nästa gång :-)

  Ja Lilla O, Borta med vinden är mycket bra!

  SvaraRadera