torsdag 29 juli 2010

Bokmässan?

Jag ska på Bokmässan och vill mycket gärna träffa medbloggare. Vilka dagar kommer ni att vara där? Jag kommer att vara där fredag, lördag och eventuellt söndag. Finns det planer för träffar under dessa dagar?

17 kommentarer:

 1. Jag är i stan on-må. En bokcirkelföralla ordnar antagligen en bloggträff på torsdagen, men jag tycker det borde ordnas en på typ lördagen, tror att det är många som är i stan då!

  SvaraRadera
 2. Jag tror också att många kommer på helgen. I fjol träffades ett gäng på fredagen, ska kolla lite hos dem om det finns planer. Hoppas vi kan ses!

  SvaraRadera
 3. jag håller utkik i bloggosfären efter fler träffar, inget hindrar mig från att träffas på to OCH på fre/lö :) Vill gärna träffas!

  SvaraRadera
 4. Jag ser gärna en träff på lördagen eftersom jag inte kommer till stan förrän till fredagen och därför missar en bokcirkel för allas gettogether.

  SvaraRadera
 5. http://bokcirkelforalla.wordpress.com/2010/07/28/hang-pa-en-bokbloggartraff-pa-bokmassan/

  Vore det nånting? Precis läst.

  SvaraRadera
 6. När Göteborg är i händelsernas centrum kan jag träffas när som. Är där torsdag med kollegor och någon dag till. Träffas gärna både torsdag och annan dag!

  SvaraRadera
 7. Jag kommer & jag vill ses! Har inte bestämt ännu vilka dagar, men gissar på att det nog blir fre+lör.

  SvaraRadera
 8. Jag träffade bloggare fre-lör- och söndag i fjol och upprepar gärna detta.

  SvaraRadera
 9. jag tycker lördagen också låter bra. Om ni är i stan på torsdagen så träffas jag gärna då. Vi kan träffas utanför mässan. Jag ska med en bokhandel dit, varför jag är där branch dagen. Och så har jag tyvärr får jag säga. Ingenstans att bo. Synd att bokmässan inte är i stockholm ;)

  SvaraRadera
 10. Jag är där onsdag-söndag! :)

  SvaraRadera
 11. Jag är där på torsdagen :-)

  Hälsn. Liza

  SvaraRadera
 12. Flera av er träffade jag med stort nöje redan förra året. Ordnade inte du med en middag på fredag kväll, Petra? Enligt O, har du som bor i stan förslag på ställen att träffas på utanför mässan? På fredag i fjol träffades vi ett ganska stort gäng på mässan på fredagen vid 13-tiden och fikade tillsammans, det var kul. Men om allra flest är där under lördag vore det kul att ses då. Torsdagens träff missar tyvärr jag.

  SvaraRadera
 13. Om jag kommer blir det nog tor-fre som vanligt och då vill jag gärna vara med på en träff.

  SvaraRadera
 14. Jag kommer antagligen att vara där fredag och lördag. Vore jättekul att träffa några av er!

  SvaraRadera
 15. Jag åker hem ganska tidigt på fredag förmiddag. Och de dagar jag är där har jag så farbaskat pressat program att jag tyvärr inte hinner med någon bloggträff. Synd.

  SvaraRadera