fredag 16 oktober 2009

Höstköp

Maken har rest iväg med mina läsglasögon, så nu behöver jag era kommentarer. Här är en bild på de fina böcker jag fått idag, men texten kan ni väl bidra med i kommentarerna? Har jag köpt något bra?

7 kommentarer:

 1. Først og fremst: En merkelig mann som forsvinner med lesebrillene dine!
  Dernest, - Philip Roth er et sikkert kort, han er nesten alltid bra. Ismail Kadare er et velkjent navn, men jeg har aldri lest noe av ham, selv om jeg har to titler av ham i bokhylla. De andre tør jeg ikke uttale meg om. Men det virker jo som om høsten er sikret.

  SvaraRadera
 2. Åh jag älskar Katiböckerna! Har alltid gjort det. Läste om för några år sedan och skrattade så jag höll på att falla ur sängen. Visst är det tidsanda men hur viktigt det är att gifta sig och så. Men den friska roliga Astridstilen är det man bär med sig. Det är så kul att de finns igen!

  SvaraRadera
 3. Jag kanske ska berätta att läsglasögonen låg i mon portfölj, som låg i bilen maken reste med. Nu är både make och glasögon tillbaks så jag kan skriva lite.

  Jag har aldrig läst Kati-böckerna, men kan tänka mig att de är roliga.

  SvaraRadera
 4. Härligt att öppna lokaltidningen Ljusnan i morse och bli tipsad om Lyrans blogginlägg om Herta Muller!

  Du lockade mig också i fördärvet :-). Efter att ha läst om din reashopping här gjorde jag samma sak. Några pocket till mig och några julklappar.

  SvaraRadera
 5. Amos Oz bok är en ögonöppnare som världen skulle må bättre av om alla läste.

  SvaraRadera
 6. Jag har blivit jättenyfiken på Roths Envar efter flera hyllningar av den på andra bokbloggar. Ska läsa så snart som möjligt. Pojkvännen läste Oz Hur man botar en fanatiker för ngt år sedan och tyckte den var otroligt insiktsfull.Yacoubians hus har jag inte läst, däremot har jag sett filmen på sthlms filmfestival för ngr år sedan, där boken ligger som grund. Jag kommer ihåg den som fascinerande och med ett myller av människor och sammanblandade relationer på ont och gott. Boken tror jag säkert är läsvärd!

  SvaraRadera
 7. Tipsade de om min blogg i Ljusnan, så kul :-)

  Kan tänka mig det TS.

  Jag har läst Envar Jenny, den var så bra att jag köpte den :-)

  SvaraRadera