fredag 25 september 2009

Mässan dag 1

Första dagen på Bokmässan är avklarad och det var en fantastisk upplevelse. Det började dock ganska illa. Jag gick snabbt upp på andra våningen i syfte att gå på bloggträff. Efter 5 minuter dröp jag av svett, det var olidligt varmt. Efter ytterligare några minuter började det mesta snurra runt för mig. Det är nämligen så att jag är extremt sjösjuk och andra våningen på mässan var ingen barnlek för mig. Jag fick koncentrera mig och hålla blickan fästad vid olika mål. I morgon ska jag ta på mig mina åksjukearmband inför mässbesöket. Men jag klarade mig i alla fall fram till mötesplatsen och sedan blev det desto roligare. Vi var ett helt pladdrande gäng som gick iväg för att fika tillsammans. De andra var En full bokhylla (med gullig bäbis), Bokomaten, Calliope, Arina, Boktoka, Hermia, Morellen och Rosmari på Kulturbloggen.Vi hade snabbt mycket att prata om och bloggträffen var helt klart höjdpunkten på besöket.

För övrigt virrade jag mest omkring på mässan och kikade på böcker. Jag handlade INGENTING! På internationella torget var det dock nära att plånboken åkte fram, Tranans böcker lockar rejält. Jag kikade också in hos tjejerna på Sekwa och hoppas att hinna prata lite mer med dem i morgon.

Planen för morgondagen är att träffa Bokmania och att lyssna på Full bokhylla och Rosmari på Kulturbloggen när de debatterar om "Kulturrecensenter vs Bloggare". Jag ser också fram emot att träffa Petra under morgondagen. Men, mitt mässbesök i morgon blir inte långvarigt, dottern skall invigas i Lisebergs nöjen också under morgondagen.

Som vanligt läser ni mer på Bokmässans hemsida och Allt om bokmässan, där allt om mässan kan läsas.

Läs andra bloggares inlägg om

8 kommentarer:

 1. Åååå, skulle så veldig gjerne ha vær der... Neste år, da...

  SvaraRadera
 2. Åh, vad kul att få träffa andra bokbloggare! Vad jag skulle ha velat vara där!!!!

  SvaraRadera
 3. Det vore kul om vi kunde lyssna på "Kulturrecensenter vs Bloggare" tillsammans kl 13.15. Jag kommer att vara på mässan mellan 13 och 15 ungefär i morgon.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med bloggträffen! :)

  SvaraRadera
 5. Nu har jag kommit hem til Gävle - där ett nytt nummer av Karavan väntade :-) Det var jättekul att träffa dig och jag önskar tåget inte gått utan att vi kunnat prata mycket mycket mer.

  SvaraRadera
 6. Det var så kul idag, hoppas vi kan bli ännu fler nästa år.

  Vi ses kanske på söndag Annelie.

  Jag skulle gärna prata i timmar med dig Hermia :-) Dottern älskar sin nya brosch!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att ni var och lyssnade på debatten, hoppas ni kände er representerade av mig som bokbloggare!

  SvaraRadera
 8. Det var kul att lyssna :-) Jag ska försöka skriva om debatten, men det blir inte i kväll. Denna dag har varit låååång.

  SvaraRadera