lördag 12 september 2009

Mässa med bloggträff

Nu börjar mitt mässbesök att ta form. Vi har hittat boende i Göteborg och kommer nog till stan redan på torsdag kväll. På fredagen verkar bokbloggarna träda ut ur sin (relativa) anonymitet och träffas. Hittills har jag hittat planer för en bloggträff hos Bokomaten, där planen är att träffas på fredagen kl. 15.00. Vad vi ska göra vet jag inte, men jag hoppas att det blir fika-relaterat. På fredag kväll ska ett gäng träffas, jag hittade info om denna träff här. Att gå ut och äta tilltalar mig ofta, kändisspektaklet på Park som omnämns vet jag inte vad det är. Men, det låter inte som något för mig. I vilket fall hoppas jag få möjlighet att träffa många av min medbloggare.

Jag har fortfarande inte riktigt bestämt vilka dagar jag ska gå på mässan, men det blir under två dagar i alla fall. Fredagen verkar given om jag vill träffa bloggare, men om jag dessutom ska gå lördag eller söndag har jag inte bestämt. Jag har ju inget seminariekort, så om jag vill lyssna på något får jag lov att välja söndag. När jag tittar på seminarieprogrammet på söndag eftermiddag blir jag nyfiken på mängder av inslag. Från ett yrkesmässigt perspektiv vill jag gärna lyssna på "Freudfrossa med herr och fru Freud" och "Anorektikerns livsfarliga styrka". Som adoptivmamma vill jag naturligtvis gärna lyssna till Sanna Sjöswärds och Michael Nyqvist berättelser.

Därutöver skall jag besöka en massa montrar och titta på scenprogram, men det får jag skriva om lite senare. Måste försöka hitta en bra karta. Glöm inte att besöka Bokmässans hemsida och Allt om bokmässan, där allt om mässan kan läsas.

Läs andra bloggares inlägg om

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig helg du har framför dig! Själv väntar jag på Göteborgspostens Mässbilaga på tisdag, så vårt söndagsbesök kan planeras mer i detalj...:)

    Ha en skön dag!

    SvaraRadera