onsdag 30 september 2009

Jorden Runt - Sammanfattning Sydamerika

Jag ska under kvällen försöka färdigskriva min recension av Om natten i Chile och dessutom fylla detta inlägg med länkar. Ni får gärna hjälpa mig genom att posta länkar till era inlägg i kommentarerna.

Här kommer (således snart) direktlänkar till alla resenärernas inlägg om böckerna från Sydamerika och Västindien. Jag hoppas att ni tar er tid att besöka, läsa och kommentera hos varandra.

Om Om natten i Chile har följande resenärer skrivit:

Bokmania
Ett hem utan böcker
H:s boksida
Lyrans Noblesser

Om Översten får inga brev har följande resenärer skrivit:

Amoroso
H:s boksida
Hermia says
Ingrids boktankar
Lyrans Noblesser
Martin Ackerfors
Theresans


Om Färden genom mangroven har följande resenärer skrivit:

H:s boksida
Hermia says
Lyrans Noblesser
Mikaelas läs- och skrivblogg
Paulas Bokblog


Sammanfattningar från resan har följande resenärer skrivit:

Camillas blogg
Lilla O
Lyrans Noblesser


Vänligen påminn mig om jag missat att länka till någon!

5 kommentarer:

 1. Jag läste visserligen Översten får inga brev tidigare, men här är i alla fall min recension av den: http://yasylum.se/?p=1561

  SvaraRadera
 2. Nu har jag läst de olika inlägg som handlar om de böcker som jag har läst. (Bolano ska jag läsa senare och sparar de inläggen till efteråt). Det är fascinerande hur olika vi berörs av litteratur, att vi fastnar för olika saker och vad många olika sorters tankar en och samma bok kan väcka hos olika läsare! Min egen läsning berikas av att ta del av hur ni andra tycker och tänker! Tack, Lyran för att du sammanför mig med andra läsare!

  SvaraRadera
 3. Har gjort en sammanställning, men inte läst någon av de tre utvalda böckerna denna mycket tröga läsmånad.

  SvaraRadera
 4. Och länken är här: http://lillaosblogg.wordpress.com/2009/09/30/battre-lycka-i-nasta-varldsdel/

  SvaraRadera
 5. Oj redan månadsskifte? Jag har läst "Översten får inga brev" men har inte skrivit om den ännu. Har fullt upp med en magisteruppsats ... men jag hör av mig om/när jag fått ur mig något :0)

  SvaraRadera