fredag 4 september 2009

Fin vinst

Titta vad som fanns i min brevlåda idag :-) Jag har haft turen att vinna två biljetter till Bokmässan, nu måste jag börja planera för ett besök. Vilka av er ska dit, kan ni tipsa om vilken dag som är bäst?


6 kommentarer:

 1. Jag tror bloggträff är planerad till fredag eftermiddag + kväll!

  Vi brukar käka räkmacka på eftermiddagen sen gå på GYllene Prag och äta och sen på Park på kvällen.

  SvaraRadera
 2. Det skulle ju vara jättekul att hänga med, men jag måste kolla om jag kan komma ifrån jobbet på fredagen. Har en känsla av att jag är rätt fullbokad...

  SvaraRadera
 3. Jag kommer heller inte ifrån på fredag. Mitt premiärbesök på mässan (förra året) var på lördagen, men jag är inte så rutinerad och får följa annat som är inbokat i kalendern, vilket betyder att det blir på söndagen i år. Man missar många seminarium men för mig finns det tillräckligt att se på ändå :)

  Grattis!

  SvaraRadera
 4. Jag planerar faktiskt att åka, men jag vet inte vilken dag eller så. Dessutom har jag dålig koll på programmet eftersom seminarierna är för dyra för min stackars svultna plånbok. :S

  SvaraRadera
 5. Och jag åker hem lagom till bloggträffen... Hoppas ni som är där får en riktigt trevlig mässa!

  SvaraRadera
 6. Jag har tyvärr bara möjlighet att gå under helgen, men har inte bestämt mig för lördag eller söndag.

  SvaraRadera