fredag 25 september 2009

Bloggträff på lördag

I morgon kommer jag och Bokmania att träffas kl 13.00 i Sekwas monter. Både Petra och Mattias missade dagens träff och är sugna på att träffas. Jag vet inte om Petra kanske "jobbar" vid den överenkomna tiden, men Bokmanias och min plan är i vilket fall att gå till Journalistförbundets monter för att lyssna på debatten om bloggarnas och tidningsrecensenternas roll som kulturkritiker.

Har ni lust att hänga med? Det vore jätteroligt om fler bloggare anslöt sig, så vi får mingla lite med varandra. Om ni kan och har lust, möt upp vid Sekwas monter (B09:12) klockan 13.00 i morgon!

Läs mer på Bokmässans hemsida och Allt om bokmässan.

Läs andra bloggares inlägg om

6 kommentarer:

 1. Låter kul. Kommer om jag har möjlighet. Beror på hur mycket det är i vår monter.

  SvaraRadera
 2. Åh, jag ska försöka vara där då. :)

  SvaraRadera
 3. Det vore roligt att få en liten rapport från debatten...?

  SvaraRadera
 4. Jättekul Ann-Charlott och Martin!

  Det är väl tänkt att det ska bli en Spec, om inte alla upplevelser blåser ur hjärnan på Liseberg innan jag hinner till en dator.

  SvaraRadera
 5. Attans att jag åkte hem! Sitter på biblioteket och lördagsjobbar samtidigt som jag försöker smälta mässans intryck! Hälsa medbloggarna IRL!

  SvaraRadera
 6. Vad kul att ni träffas! Själv hade jag nog inte vågat dyka upp, jag är ju inte en bokbloggare med någon vidare kunskap, utan bara en nyfiken bloggare som gillar böcker. ;)

  Ha en trevlig dag både på mässan och Liseberg!

  SvaraRadera