torsdag 21 augusti 2008

Luktärtsgrön avund

Ja, just luktärtsgrön avund (var det du Marianne som myntade detta härliga talesätt?) har jag drabbats av. Jag ser bilder av förtjusande bokmärken i var och varannan blogg, medan mina läsställen utmärks av något gammalt kvitto eller dylikt. Med tanke på kommande Pocket & Prassel-paket vill jag nu passa på att uttrycka en önskan om ett bokmärke till mina nya böcker ;-)

6 kommentarer:

 1. Det var jag! Inte för att det spelar någon roll, men när Du nu tyckte att det var fint vill jag hemskt gärna ta åt mig äran. Det var på Dina fina pioner jag var luktärtsgrön av avund... ÄR luktärtsgrön av avund...

  SvaraRadera
 2. *vink* Hej, det är din hemliga bokvän som talar (skriver...). Jag ska göra mitt bästa för att skicka roliga och smaskiga paket till dig!

  SvaraRadera
 3. Aha la B, då får du äran :-) Jag älskar hur uttrycket försöker försköna en ganska ful och mycket otillåten känsla.

  Hej hemliga vännen, jag är sååååååå nyfiken på vem du är :o)

  SvaraRadera
 4. Bra uttryck, jag önskar att det hade varit jag!

  Visst blir man glad för bokmärken!
  Igår kom en av mina tyska antikvariatsbeställningar med ett väldigt fint, lite pergamentaktigt bokmärke som extrabonus i boken :-)

  SvaraRadera