tisdag 25 augusti 2020

Blogg- och läsuppehåll


Det har varit en underlig sommar med mycket att göra/renovera hemma, med ett nytt jobb och rätt mycket stress. Ingen tid har funnits att läsa, jag har helt kommit ur mina vanor. Just nu jobbar jag mycket p g a coronaomständigheter. Jag vet inte alls hur det kommer att bli under hösten, men hoppas ju så klart att jag får tillbaka min läslust. I vilket fall får bloggandet ta en paus, så får jag helt enkelt se hur det blir senare. Tills dess får vi ses på instagram där jag i alla fall är något aktiv.

8 kommentarer:

 1. Känner igen mig i allt du skriver. Jobbar, jobbar för att överleva och hinner därför inte läsa eller blogga men existerar så smått på Instagram. Men jag hoppas att läslust och lite lugn och ro kommer nu i höst, så att vi hittar tillbaka till något mer normalt och mindre stressigt! //Mona

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har två böcker jag vill läsa i höst, hoppas jag får till det. Och att jag får ordning på jobbandet. Hoppas du också hittar din läslust!

   Radera
 2. Skönt att höra att du mår bra i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Du får ta hand om dig. Och glöm inte att arbetet aldrig kan vara meningen med livet.

  SvaraRadera
 4. tråkigt! men du måste ju ta det nödvändiga först. hoppas att det lugnar ner sig snart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, jag det blev nödvändigt att få ordning på och delvis nytt jobb p g a corona.

   Radera