måndag 2 september 2019

Ny utmaning - Authors and Characters

Alltså, det är ju rätt kul med utmaningar, både att delta i dem och att hitta på dem. Därför tänker jag nu dra igång en ny utmaning, som jag hoppas att ni vill delta i. Den kommer att handla om författare och litterära karaktärer utifrån ett temanamn. Utmaningen är att berätta lite om en författare och en karaktär med samma (eller i alla fall liknande namn). Själv tänker jag att det är rätt lätt med författare, men desto svårare med karaktärer. Jag är usel på att komma ihåg karaktärernas namn, kanske kan jag bättra mig genom den här utmaningen.

För att göra det lite lättare och ge er (mig) tid att rota i bokhyllan publicerar jag redan nu alla namn för 2019. Var gärna fantasifulla med namnen, de kan vridas och tänjas, gälla alla kön, olika versioner i olika länder o s v. Improvisera! Varje måndag lägger jag upp ett inlägg med veckans temanamn och mina val. Lägg upp era egna inlägg, släng in en länk i mina kommentarer och besök varandra för att få tips och kommentera gärna.

Utmaning:
Berätta om en författare och en litterär karaktär som båda bär veckans utvalda namn.

Namnlista:
2/9 Elisabeth
9/9 John
16/9 Julia
23/9 Margareta
30/9 Mikael
7/10 Karin
14/10 Tomas
21/10 Kim
28/10 Charlotte
4/11 Maja
11/11 Viktor
18/11 Katarina
25/11 Christian
2/12 Alice
9/12 Anna
16/12 Erik
23/12 Maria
30/12 Peter


Har ni lust att hänga med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar