torsdag 27 juli 2017

Hästböcker


I jakt på presenter till dottern som fyller 12 om ett par veckor ramlade jag dels över en intressant hästboklista, dels över en intressant blogg. Listan är skriven av Lisa Bjärbo på Onekligen och hittas här. En för mig helt ny blogg hittade jag också, en blogg som verkligen tar hästar och litteratur på allvar, Bara hästböcker. Där kan man läsa massor om de motiv som vanligen tas upp i hästböcker och en massa annat. Bra idé! Ett litet förlag som ger ut böcker om hästar och viktiga frågor hittade jag också när jag surfade runt, kika in hos Kikkuli.

Om jag hittade tips på bra presenter? Jo, självklart. Men eftersom dottern ibland kikar in på min blogg avslöjas inget mer här ;)

2 kommentarer:

 1. Så roligt att dessa böcker tas på allvar!

  Men det finns ju hästböcker även för vuxna! Dags att någon tar även dem på allvar. Hm, kanske något att ta i själv...

  Hoppas dottern blir nöjd med presenterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hästböcker för vuxna har jag ingen koll på alls.

   Radera