tisdag 28 mars 2017

Kärlek till De osynliga

Jag fyndade ju en del på bokrean och nu har jag börjat läsa en av mina nykomlingar - De osynliga av Roy Jacobsen. Kanske kan man säga att jag blev förtrollad redan då jag läste baksidestexten och efter c:a 30 lästa sidor är jag helsåld. Detta är fantastisk litteratur. Så lågmält, långsamt och stillsamt att jag sitter och ler när jag läser. Det blåser lite, kanske ska man bygga om huset, kanske ska den utvecklingsstörda systern skickas iväg någonstans. Eller så blir allt som det varit. Inte nog med att innehållet är underbart, boken är dessutom ursnygg! Visst finns det väl en "fortsättning" också?

6 kommentarer:

  1. Den behöver jag kolla upp! :)

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte mycket om De osynliga! Och visst finns det en fortsättning - Vitt hav. Som är minst lika fin läsning.

    SvaraRadera
  3. den här är helt underbar, men fortsättningen är inte alls så bra som denna

    SvaraRadera