onsdag 28 september 2016

Bästa Bokblogg 2016


Jag får rätt ofta förfrågningar om jag kan skriva diverse reklaminlägg, helst utan att specificera att det är just ett betalat inlägg. Det skulle aldrig falla mig in. Men om man kallar mig för en av de bästa bokbloggarna kan jag ju bjuda på ett inlägg ;) Bonniers Bokklubbar har valt 11 bokbloggar som de anser vara de bästa och jag är så klart glad över att vara en av dem. De andra bokbloggarna är Sincerely Johanna, Bokhora, Enligt O, Fiktiviteter, Jennies boklista, Beas bokhylla, Hyllan, Litteraturkvalster och småtankar, Bokstapeln och Bokomaten, idel läsvärda bloggar. Motiveringen till varför jag kom med på listan handlar mestadels om mina listor och utmaningar.


14 kommentarer:

 1. Vad roligt, Lyran! En verkligt fin utmärkelse som du med rätta kan vara stolt över.

  SvaraRadera
 2. Grattis Lyran! Att du är värd priset är det ingen tvekan om!
  violen

  SvaraRadera
 3. Grattis till dig! Och det var så fint att få se dig och krama om dig på Bokmässan. ses vi på Stockholm Literature i okt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr missar jag St Lit i år, satsar på nästa år i stället.

   Radera