tisdag 7 juni 2016

På resa i Paris

Det blev ingen tematrio om Sverige igår som jag hade planerat. Så kan det gå när man befinner sig i en stad med strejker och översvämningar. Veckan i Paris har sannerligen inte blivit som jag planerade, men spännande och kul i alla fall. Trots att jag är ledsen att jag missade Louvren och stadstur med buss/båt. I stället hyrde vi bil och tillbringade en heldag i Versailles och en heldag på zoo i Thoiry. Sevärt! Därutöver hängde vi mestadels i Montmartre. Det är spännande att åka utomlands med en (snart) 11-åring och se vad hon lägger märke till. Hon gillar inte att folk röker, skräpar ner och kör som stollar. Men av bli avmålad i Montmartre tyckte hon var spännande.

4 kommentarer:

 1. jag älskar att göra saker med barnbarnet, hon upptäcker dubbelt så mycket som jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det spännande att se vad man själv missar ...

   Radera
 2. Härligt med Paris - och översvämningar och strejker låter väldigt Paris, så du har åtminstone fått uppleva genuina parisiska fenomen på resan, även om jag förstår att de inte var "planerade".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tycker själva att vi hade det väldigt bra även om inte allt blev som vi planerat.

   Radera