söndag 29 maj 2016

Sammanfattning av Europa - Jorden Runt V

Då var vi i mål på sista etappen, Europa. Jag tror att flera av er har läst en hel del under detta stopp. Posta era länkar nedan, så ses vi i kommentarsfälten.


4 kommentarer:

 1. Det blev inte så mycket läst i Europa för min del, även om både Väggen och Kriget har inget kvinnligt ansikte var väldigt bra. Jag måste nog skaffa mig ett eget exemplar av Väggen, den är för bra för att inte ha i hyllan.

  Tack för en väldigt rolig utmaning! Det har fått mig att läsa böcker jag velat läsa under en längre tid och även sådana som jag inte hade en aning om att de existerade.

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för den här utmaningen, jag har fått flera riktigt bra böcker mig till livs. Hoppas du tar med oss på fler resor!

  SvaraRadera
 3. tack för en härlig resa!

  SvaraRadera
 4. Jag hann inte med de två sista stoppen pga livet i allmänhet och behov av sömn i synnerhet. Men jag är väldigt nöjd med de böcker jag läste under de två första stoppen. Upptäckte nya författare och njuter fortfarande av Axolotl :)

  SvaraRadera