torsdag 24 december 2015

Årets fina bokklappar


Årets bokklappar, både jag och dottern är nöjda. Vem som är mest nöjd med Potter är inte självklart. Den är helt underbart illustrerad!

GOD JUL PÅ ER ALLA!

8 kommentarer:

 1. Kul att få lite nytt i bokhyllan. Jag gav bort böcker men fick inga själv. Men kan dock tänka mig att läsa familjens nyförvärv. Lillkillen började läsa i sin julbok endast fem minuter efter han hade öppnat den. ;)

  SvaraRadera
 2. Kul att få lite nytt i bokhyllan. Jag gav bort böcker men fick inga själv. Men kan dock tänka mig att läsa familjens nyförvärv. Lillkillen började läsa i sin julbok endast fem minuter efter han hade öppnat den. ;)

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på julen :) Den illustrerade Harry Potter-boken är superfin!

  SvaraRadera
 4. God jul! :) Den illustrerade utgåvan av Harry Potter är riktigt fin.

  SvaraRadera
 5. Är sugen på den illustrerade Harry Potter:)

  SvaraRadera
 6. Jag har även taggat dig
  http://mittbokintresse.blogspot.se/2015/12/hittade-denna-nyarsloftetaggen-fran.html

  SvaraRadera
 7. som Harry - Potter - nybörjare skulle jag säkert ha stor glädje av den illustrerade boken

  SvaraRadera