torsdag 30 juli 2015

Juli månads lästa klassiker

Dags att berätta om juli månads klassikerläsning, oj så fort sommarmånaderna går. Hoppas som vanligt att InLinkz funkar både för mig och er, det är alltid lite krångel när jag ska försöka få till listan. Jag har bara läst en klassiker i juli - Hitom himlen av Stina Aronson. Det var fantastisk. Hoppas att ni också läst något bra. och att det kan bli lite intressanta diskussioner på era bloggar!


8 kommentarer:

 1. Jag är som vanligt inte helt säker på att de verkligen är klassiker, de här, men Häxringarna borde bli det och Snöns rike är nog ändå en modern japansk klassiker. Kul att se vad ni andra har läst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste väl alltid vara lite godtyckligt vad som ska räknas till vad ;)

   Radera
 2. Sorry... tog kanske upp lite för mycket utrymme med mina länkar denna månad, men så blev det just inga klassiker lästa i juni för mig. :)

  SvaraRadera
 3. Ska göra detta när jag är tillbaka vid en dator igen.

  SvaraRadera
 4. Jag har också lyssnat på Dostojevskij på Storytel, Spelaren var riktigt bra.

  SvaraRadera
 5. Sent om sider pga semestrar och annat har jag först nu fått till ett inlägg om Röde orm som jag läste i juli....lyckades inte lägga till det i inlinkz....

  https://bokdamenblog.wordpress.com/2015/08/31/rode-orm-av-frans-g-bengtsson-klassikerutmaningen/

  SvaraRadera
 6. Precis som Bokdamen i kommentaren ovan är jag lite sen på bollen här. Skyller på det berömda livet :). Här är i alla fall mitt inlägg om juli månads klassikerläsning.

  https://tantaugustastekopp.wordpress.com/2015/09/01/den-allvarsamma-leken/

  SvaraRadera