torsdag 18 juni 2015

Grattis till mig

 
Här är mitt födelsedagsbord. Förvånansvärt nog inte fyllt av böcker. Jag har köpt mig duk, vas, skål, midsommarprydnad och EN enda bok. Vilken bok? Haren med bärnstensögon av Edmund de Waal. På "posten" väntar ytterligare ett paket med Dikter och fragment av Sapfo. Grattis till mig!

11 kommentarer:

 1. grattis, Lyran! ditt bord ser jättefint ut! dagen är inte slut än. det hinner komma många böcker innan det är läggdags. jag tyckte mycket om Haren med bärnstensögon

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Ditt bord ser jättefint ut :)

  SvaraRadera
 3. Tänk att jag tänkte på dig på din födelsedag, grattis!
  Men varför jag tänkte på dig är för att jag har blivit kontaktad av Thorén & Lindskogs förlag o fick frågan om jag ville läsa o rec. sommarens pocketar där bl.a. Peter Stamms senaste bok Agnes var med. För som jag har skrivit i mitt inlägg http://pockethexorna.blogspot.se/2015/06/sommarens-pocket-att-recensera.html så hoppade vi bloggambassadörer till när du började skrika "Peter, Peter" när han gick förbi oss under pressnatta på bokmässan. Är han fortfarande en favoförfattare o har du läst Agnes o i så fall vad tycker du om den?

  Kramis i från Pockethexan vars man fotade dig o Peter Stamm. Ha en härlig midsommar o födelsedag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt inte läst Agnes än, men det tänker jag så klart göra :) Visst var det kul när vi var ambassadörer :)

   Radera
 4. Grattis i efterskott! Bra val av bok - en av mina favoriter!

  SvaraRadera