söndag 21 juni 2015

Wolf Hall på TV ikvällNi har väl inte missat att Wolf Hall börjar ikväll? Jag försöker läsa min För in de döda snabbt, men kommer nog inte att hinna läsa ut. Oj oj, nu vet jag inte vad jag ska göra. Spela in serien och titta senare? Eller se serien och läsa parallellt? Jag kommer nog inte att kunna låta bli att titta. SVT 1 21.45 börjar det! Här kommer en "blixtkurs till historiska personerna" i serien.

6 kommentarer:

 1. Men vet du om "För in de döda" inkluderas i teveserien? Jag som har tänkt läsa boken i sommar, grrrrr. Vill ju läsa boken innan jag ser filmatiseringen. Isåfall hoppar jag hellre över teven och köper en DVD senare. Jag trodde nämligen att det BARA var "Wolf Hall" som skulle visas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena på fiktiviteter.se har sett serien och har sagt att den spänner över både Wolf Hall och För in de döda.

   Radera
 2. Jag såg programmet igår och tänker definitivt fortsätta att titta. Tudortiden är mycket intressant.

  SvaraRadera
 3. Två avsnitt nu och hittills mycket nöjd. Ska läsa För in de döda i veckan.

  SvaraRadera