tisdag 30 juni 2015

Juni månads lästa klassiker

Då var det dags att skapa en sida med länkar till alla klassiker vi läst den här månaden. Håller en tummetott för att det ska funka för er alla att lägga till länkarna med InLinkz. Själv har jag läst tre klassiker under månaden, men bara lyckats skriva något om två av dem. Det ska bli spännande att få ta del av vad ni andra läst, hoppas på intressanta diskussioner i många bloggar!

10 kommentarer:

 1. Jag har inga vettiga illustrationer till mina tre klassiker - och så är jag inte helt säker på att Ray Bradbury verkligen gills som klassiker - men jag tänkte att alla gillar väl foton av söta djur! Ser fram emot att surfa runt bland alla klassikerna. Och jag tar gärna emot argument kring om Fahrenheit 451 gills eller inte...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Djur är alltid bra. Fahrenheit brukar ju räknas som klassiker på div listor ... Har inte läst den själv.

   Radera
 2. Jag har på min blogg gjort en sammanställning av de klassiker jag läst hittills då jag inte hunnit med några enskilda recensionen. Jag länkade den så länge, hoppas det var okej.

  SvaraRadera
 3. Mitt inlägg kommer på lördag, ska försöka komma ihåg att lägga till länken här då :)

  SvaraRadera
 4. Visst är Farenheit 451 en klassiker! Spännande att se vad andra läst. Och roligt att så många läser klassiker!

  SvaraRadera
 5. Jag klämde dit en klassiker inom världslitteraturen. Hoppas att den räknas!

  SvaraRadera
 6. Juni var en bedrövlig läsmånad men jag tar igen det nu. Ingen klassiker.

  SvaraRadera
 7. Ingen klassiker läst i juni men ser fram emot att få rapportera för juli för nu har jag varit flitig :)

  SvaraRadera
 8. Thanks for sharing, nice post!

  Đến Casanova đây là cafe tổ chức sinh nhật tphcm cực lý tưởng hay cafe san vuon dep o sai gon bạn không nên bỏ qua hay bạn muốn học bài thì cafe hoc bai cực thú vị đấy hay quán cafe view dep bạn không nên bỏ qua hay quán cafe có đàn piano ở tphcm siêu lãng mạn hay casanovacafe là 1 trong quan cafe gia re bạn nên đến 1 lần, hay tổng hợp những quán quan cafe de thuong hay những quán quan cafe nho xinh đến là mê hay quán cafe độc đáo sài gòn không đụng hàng hay casanova là quán cafe wifi mạnh thích hợp để làm việc hay cafe sang chanh bạn nên trải nghiệm hay quán cafe độc lạ ở tphcm cực đẹp hay quán cafe có bánh Pizza cực ngon ăn là nghiền hay đây là cafe nhac acoustic sai gon cực lãng mạn hay may dua vong giúp bé ngủ ngon hay đây là quán cafe dành cho những người thất tình hay đây là quán cafe phong cách lạ bạn nên đến hay đây là quán cà phê có chỗ chơi trẻ em hay bạn muốn hội họp thì đây là quán cafe có máy chiếu ở tphcm cho bạn làm việc.

  SvaraRadera