söndag 7 juni 2015

I natt jag drömde ...

... något jag definitivt aldrig drömt förut, men gärna drömmer igen. Jag skulle ut och resa och satt - av någon orsak på golvet - på Landvetter och väntade på planet. Då kommer Chimamanda Ngozi Adichie och ska också med planet! Hon satte sig bredvid mig på golvet eftersom hon såg att jag hade böcker med mig i väskan. Oklart hur många ... I vilket fall satt vi där som bäst och pratade när jag fick en armbåge i örat och vaknade. Attans att jag inte minns vad hon sa. Hoppas detta kommer att bli en återupprepande dröm.

 
Brukar ni ha "litterära" drömmar? Berätta!

7 kommentarer:

 1. en dröm helt i min smak! Skriv och berätta för henne.

  SvaraRadera
 2. bra dröm! nyligen drömde jag om att jag stod och packade upp böcker på biblioteket. jag tror att det var massor av fjärrlån. tyvärr försvann en del detaljer i och med uppvaknandet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det irriterande att man glömmer så snabbt!

   Radera
 3. Helt klart schysst dröm!

  SvaraRadera