tisdag 26 maj 2015

Kulturkollo utmanar - Kultur i Kanada

Kulturkollo frågar om kanadensisk kultur och jag passar som vanligt på att dela ett favoritinslag från konståkningens värld. Här är det kanadensiska syskonparet Paul och Isabelle Duchesnay (tävlande för Frankrike) som gör en fantastisk dans med djup mening. Underbar! Jag var mycket upprörd över att de med detta åk faktiskt inte vann.


6 kommentarer:

 1. Verkligen länge sen jag tittat på konståkning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma för min del, det var framför allt på 90-talet jag var engagerad.

   Radera
 2. Mycket, mycket fint! Då undrar jag förstås hur det såg ut när de som vann åkte?

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://www.youtube.com/watch?v=HLwYcdCzboM

   Ryska paret Klimova/Ponomarenko vann eftersom deras korta dans var bättre.

   Radera
 3. Av konståkning kommer jag nog bara ihåg det brittiska paret som dansade till Ravels Bolero :)

  SvaraRadera