fredag 16 maj 2014

Bokbyteri?

Inte en enda liten bok har jag lyckats byta bort eller till mig idag - trots att det är Bokbytardagen. Jag har bara jobbat hårt på kontoret (fy tusan för pappersarbete) och slappat i soffan. Jag har bestämt mig för att lyssna klart på Egenmäktigt förfarande, trots att den inte är min kopp te, men ikväll tänker jag nog mysa lite med Stoner i stället. Kanske läser jag lite i den spännande Hjärtlös, en bok för slukaråldern, också. Har ni bytt några böcker idag?

3 kommentarer:

 1. I urskogen finns tyvärr ingen att byta med, så jag fick behålla mina. Har nog inte direkt någon lust att ge bort några heller.... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är nog det bästa att behålla det en har :-)

   Radera
 2. Jag försummade verkligen bokbytardagen:( Inte en enda bok bytte jag.

  SvaraRadera