onsdag 23 april 2014

Läsning på Världsbokdagen

Idag på Världsbokdagen ska jag läsa riktigt mycket. Jag har 30 sidor kvar i När kejsaren var gudomlig av Julie Otsuka så den läser jag ut i ett nafs. Sedan är det dags att kasta sig över Revolutionsskrivarna av Nawal El Saadawi, en bok jag verkligen ser fram emot att läsa. Jag hoppas också att Sankmark av Jhumpa Lahiri dyker upp i postlådan idag, det börjar ju bli dags att Facebookcirkla om den. Ni är väl med? Förutom läsning kommer jag dessutom att ägna mig lite åt att läsa med öronen, då är det Snöstormen av Vladimir Sorokin som streamas. Vad läser ni idag?

6 kommentarer:

 1. "Kapa ben och tappa blod", och förhoppningsvis en av bokhögens barnböcker.

  SvaraRadera
 2. Låter som du har en kanondag framför dig! Jag läser Davidsstjärnor av Kristina Ohlsson, och kanske en bit i Wolf Hall :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wolf Hall tar ju lite tid, men oj så bra den var.

   Radera
 3. Revolutionsskrivarna blandas med En mörderska bland oss - båda mycket lovande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mörderskan känner jag inte till, dags att googla.

   Radera