torsdag 3 april 2014

Bubblat om Gilead

Just hemkommen till hotellet efter att ha bubblat lite med de andra bokbubblarna hemma hos Anna. Och jag är fortfarande avundsjuk på allt en kan gå på i Gbg. Fast vi har i alla fall Lerin och Färjestad. De andra värmländska favoriterna är tyvärr avlidna. (Och det ser inte så piggt ut i FBK heller idag om en nu ska vara helt ärlig). I vilket fall pratade vi idag om boken Gilead av Marylynne Robinson. De flesta var ense om att boken var långsam, en del störde sig mer än andra på detta. Att språket var fint kunde vi också enas om. Själv har jag nog inte riktigt gett boken en ärlig chans, jag har läst för snabbt och stört mig på mängden av ord. Kanske får jag lov att ge författaren en andra chans så småningom.

2 kommentarer:

  1. Supertrevligt att ses. Tycker du ska fortsätta gå på kurs i Göteborg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör jag gärna. Men jag tycker att ni ska bygga lite närmare Karlstad.

      Radera