lördag 15 mars 2014

En halvmara avklarad

Jag deltar i Bokmosters maratonutmaning att läsa 10 böcker i mars. Och jag har redan kommit drygt halvvägs trots att mer än halva månaden är kvar. Hittills ser det alltså ganska bra ut. Men en av böckerna (Gilead) går det allt ganska trögt med. Tur att jag också ska läsa Boardys nya (Mary Jones historia) och den tunna (men säkert fantastiska) Bödeln av Lagerkvist. Jag lyssnar på Skattkammarön och hoppas hinna med Minnen av Foenkinos också. Med den senare planerar jag att varva lyssnande och läsande.

10 kommentarer:

 1. Den utmaningen borde jag varit med i, det går trögt med läsandet just nu...

  SvaraRadera
 2. Har haft så mycket att göra på sistone att jag knappt hunnit läsa. En sån här utmaning hade varit bra att kickstarta sig själv med, även om jag tror att 10 böcker på en månad är lite väl optimistiskt för min del. :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, ibland kan det vara bra med lite extra motivation. 10 böcker är dock mycket för mig också.

  SvaraRadera
 4. Smart med en kombination av läsande och lyssnande Halvvägs i loppet ser det riktigt bra ut för dig, heja, heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, ja, jag tar till alla knep jag kan.

   Radera
 5. Ett göteborgsvarv avklarat alltså - nu tar vi en runda till :-) Heja!

  SvaraRadera
 6. Å "Bödeln", den är ruggigt bra!

  SvaraRadera
 7. Började en gång med Gilead men gav upp. Förstod den inte alls...?
  Har just läst Hägring 38. Gillade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser Gilead i en bokcirkel annars hade jag nog avslutat i förtid ... Hägring 38 vet jag inte vad det är, ska genast googla.

   Radera